Az Év Színe 2014 – Radiant Orchid

A Pantone cég évek óta meghatározza a legtrendibb színt, ami aztán vagy bejön, vagy nem… A tavalyi smaragdzöld nem lett annyira közkedvelt, mint az azt megelőző mandarinszín, vagy előtte a lonc rózsaszínje, de idén… Tuti imádós lesz az Év Színe.

Ugyanis ez LILA!

Személyes örömtáncom után, amit szerencsére nem láttatok, nézzük, mit kell tudni erről a színről!

A Sugárzó Orchidea egy olyan szín, ami ösztönzi a kreativitást és az eredetiséget, ezeket pedig egyre többre értékeli a társadalom. Ez a rózsaszínes fukszialila az öröm, a szeretet és az egészség színe.

Mit is jelent ez nekünk, körmösöknek? Hogy ha eddig még nem volt kismillió lila zseléd/porcid/csillámod, akkor most legyen! A lila egyébként is alapszín a körmöknél, de erre gondolom már mindenki rájött :)

A Pantone nyilatkozata szerint a Radiant Orchid modern, és meglepően sokoldalú árnyalat, mely tökéletesen működik együtt hideg és meleg színekkel is, ezért kb bármilyen bőr-, haj- és szemszínhez illik. Külön jó volt olvasni, hogy idén már a körmökre is gondoltak, nem csak a sminkre :)

One Reply to “Az Év Színe 2014 – Radiant Orchid”

  1. […] Pantone kijött az év színével, Pinteresten egyre másra szaporodnak a radiant orchid taggel ellátott képek. Van köztük […]

Vélemény, hozzászólás?

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA