Szupergyors megoldások Valentin napra

Jelzem a Valentin nap nem én vagyok :) Heves utálkozás tör rám, ha az itthon elszaporodó amerikai “ünnepekre” gondolok. A Valentin nap szerintem egyedül az ajándék- és virágárusoknak jó, senki másnak :)

Viszont, vannak ugyi a vendégek, akiket meg szeretek… És ha egy ilyen vendég azzal a kéréssel állít be, hogy szeretne valami szupergyors körmöt, de azért legyen rajta valentin napi díszítés, a körmösnek nincs más dolga, mint hogy teljesítse a kívánságot. Így tettem én is, és mivel ilyen egyszerű sbs-em még sosem volt, úgy gondoltam, megéri közzé tenni!

 

Először is… A szokásos módon előkészítjük a körmöket, és a pipe formának megfelelően felrakjuk a sablont

Kialakítjuk a szabadszélt. Ez a málnaszínű, színjátszósan csillogó por nagy kedvencem, és mivel áttetsző is, nagyon mutatós!

Clear porral befedem a körmöt, ha az anyag engedi, akkor ráhajlítok

Ezután formára reszelem, bufferrel finomítom a felszínt. A vendégeket ilyenkor el szoktam küldeni kezet mosni, majd alkohollal áttörlöm a körmöket.

Fehér akvarell festékkel megfestem a szivecskét, és a kiegészítő mintát. Nem kell nagyon pontosan dolgozni, mert a következő lépésben úgyis teszünk róla, hogy a minta filigrán legyen!

Éppen hogy csak nedves ecsettel eldolgozzuk a vonalakat. Ilyenkor mindig rájövök, hogy mennyire szeretem az aquarell technikát :D

Végezetül strasszköveket ragasztok a szivekbe, és fényzselével visszaadom a körmök ragyogását

Tádáááá, gyors is, extra is, Valentinos is :)

One Reply to “Szupergyors megoldások Valentin napra”

  1. Kérnénk szépen még sok-sok step by step-et!! nagy segítség, rengeteg ötletet adsz.Í
    köszi :)

Vélemény, hozzászólás?

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA