Az év színe 2013ban a smaragdzöld

Újabb év, újabb Év színe :)
gkk-nails.com – A tartalom átvétele nem engedélyezett
Ahogy az utóbbi években megszokhattuk, a Pantone idén is előállt a 2013as trenedszínekkel :) A tavalyi, közvéleményt igencsak megosztó élénk narancs után idén egy  elegánsabb színre esett a választás, 2013as év hivatalos színe a SMARAGDZÖLD

Ez az élénk, vibráló zöld talán csak nekünk, körmösöknek okoz majd fejtörést, hiszen bárki bármit is mond, a zöld szín a körmökön inkább a fertőzéseket juttatja eszünkbe.
Ez az elegáns árnyalat azonban messze áll a betegségtől… A smaragdszín mindig is a kifinomultság, a fényűzés színe volt, nemhiába, végülis egy drágakő színéről beszélünk :)
gkk-nails.com – A tartalom átvétele nem engedélyezett
Számos kultúrában, vallásban a smaragdzöld a szépség színe, emellett a megújulás, növekedés, bizakodás színe is, ezzel is segítve minket, hogy bizakodóbban nézzünk a jövőbe!

A zöld szín általánosságban, és így a smaragdzöld is ugyanakkor az egészség jelképe is, szóval ha így nézzük, a 2013as év a szépségé, bizakodásé, és az egészségé lesz :) Nemhiába, 2012ben már túléltünk két világvégét is, ránk fér ez :)
gkk-nails.com – A tartalom átvétele nem engedélyezett
Visszatérve a smaragdzöldhöz, meg a körmökhöz:
Sminken, ruhában, ékszerben elfogadott, és igencsak kedvelt árnyalat ez, hogy a körmökön milyen fogadtatásban részesül majd, ezen úgy érzem, nekünk körmösöknek elég sokat kell  majd dolgozni :) De szerencsére vannak bevállalós vendégek, akik mindenféle különlegességet szívesen viselnek majd :)
gkk-nails.com – A tartalom átvétele nem engedélyezett
Ki az, aki tudja, hogy idén sok zöld körmöt fog gyártani?

 

Róla GKK

Gáspár-Köbli Kriszta évek óta a körmök bűvöletében él. Az eleinte kedvtelésnek tekintett műkörömépítés 2004 óta hivatalosan is kitölti mindennapjait. A 2009es évben a kitartó munka meghozta gyümölcsét, itthon és nemzetközi versenyeken is büszkén állhatott a dobogóra. A versenyzés világa magával ragadta, annyira, hogy ma már zsűriként és versenyszervezőként is tevékenykedik. Oktatásain technikai és díszítő tudásából is igyekszik átadni a legtöbbet. Azért, hogy tudása hiteles, és naprakész maradjon, a saját szalonjában fogadja vendégeit, és ő maga is folyamatosan jár továbbképzésekre.

1 Hozzászólás

  1. […] évek óta meghatározza a legtrendibb színt, ami aztán vagy bejön, vagy nem… A tavalyi smaragdzöld nem lett annyira közkedvelt, mint az azt megelőző mandarinszín, vagy előtte a lonc […]

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA