2012 színe: tangerine tango

A tangerine (magyarul a mandarin) lett idén az év színe!

A Pantone cég minden évben kiválasztja azt az árnyalatot, ami majd meghatározza a divatot. Idén ez a vidám, lüktető narancssárga lett a nyerő. Személy szerint én örülök neki, mert szeretem ezt a színt, meg jól is áll. Tudom, ritka vagyok :D

Eddig akárkit megkérdeztem, túlságosan vibrálónak, túl élénknek találta az év színét. Tény, hogy az ilyen hideg, szemerkélős időben nem sokaknak jön be egy ilyen erős szín, na de majd nyáron!

Tuti, hogy lesz ilyen árnyalatú ruhám :)

tangerine tango

 

Körmöknél talán felváltja a klasszikus vöröset, el tudom képzelni francia körmök szabadszéleként, de akár egy áttetsző-aranyló alapon is narancsszínű mintaként.
Rövid, vagy kicsit az ujjbegyen túllógó körmökön mindenképp telibe kenném, és persze a lábkörmök is ugyanebben a színben pompázzanak! Tavaly egyre jobban elterjedt a holdacskás lakkozás, szerintem úgy is jól mutatna.

 

Szinte az összes cégnél van olyan narancsos árnyalat, ami bele fog illeni ebbe a trendbe. Én most ezeket válogattam össze: (persze a teljesség igénye nélkül)

 

 

Perfect Nails Tangerine zselé

 

 

 

 

NSI Clementine zselé

 

 

 

 

Orly Trully Tangerine körömlakk

 

 

 

 

Perfect Nails Perfect Opál #9

 

 

 

 

Polycolor akrilfesték 052

 

 

 

 

 

Perfect Nails színes zselé #162

 

 

 

És hogy hogyan is néz ki kézen-sminkben  ez a szín? Tessék, néni :)


Fotók: Pantone, www.makeup.com

Róla GKK

Gáspár-Köbli Kriszta évek óta a körmök bűvöletében él. Az eleinte kedvtelésnek tekintett műkörömépítés 2004 óta hivatalosan is kitölti mindennapjait. A 2009es évben a kitartó munka meghozta gyümölcsét, itthon és nemzetközi versenyeken is büszkén állhatott a dobogóra. A versenyzés világa magával ragadta, annyira, hogy ma már zsűriként és versenyszervezőként is tevékenykedik. Oktatásain technikai és díszítő tudásából is igyekszik átadni a legtöbbet. Azért, hogy tudása hiteles, és naprakész maradjon, a saját szalonjában fogadja vendégeit, és ő maga is folyamatosan jár továbbképzésekre.

2 Hozzászólás

  1. […] a polyvore oldalát, tök jó kis kollázsokat lehet összerakni náluk. Ott készült a tangerine tango bejegyzésemhez is a színminta, és a reggeli hangulatom tükrében ott alkottam ma […]

  2. […] tango. A körmös blogomra írtam egy szösszenetet a színnel kapcsolatban (ha szeretnéd olvasni, katt ide), most csak egy képet szeretnék mutatni. Meg a hónap kérdését feltenni… Itthon miért […]

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA