Tanfolyami beszámoló

Valentina Deniszenkó, az Edge köröm megalkotója ismét Magyarországon járt. Az előző tanfolyama óta vártam már, hogy újra találkozhassak vele, és újból fantasztikus dolgokat lássak, tanuljak tőle.

Ez alatt a három nap alatt igen kemény kiképzésben volt részünk.

Az első napon ékszereket készítettünk. Többen kérdezték, mit keresek én ott, hiszen évek óta foglalkozom ezzel is, és a gyűrűimért már így is odavannak a vásárlók… Igen, ez valóban így van… De ahhoz, hogy továbbra is elégedettek legyenek az általam készített ékszerek szerelmesei, itt is fejlődni kell. És Valentina képes arra, hogy előrébb vigyen.

Fantasztikus dolgokat tanultam tőle, olyan ékszeralapokat, amik akár annyi idő alatt elkészülnek, míg a vendég elszív egy cigit.  És bár a legtöbb vendégem nem dohányzik, de szeptemberben mindenkinél lesz annyi idő, hogy a körméhez készüljön egy medál is :) Persze aki nem kéri, az nem kap!

Második napon pikáns téma volt terítéken: neccharisnyás, tűsarkú cipőbe bújtatott lábak, csókos szájak, nő arcok és alakok… Meglepő volt, hogyan lehet egy letisztult francia körmöt megbolondítani úgy, hogy az kicsit pajzán, de mégis viselhető legyen. Az biztos, hogy a közeljövőben ezek a minták is megjelennek egy-egy vendégem körmén!

Harmadik napon a finom, elegáns virágok kerültek a leesett állunk elé… A menyasszonyi díszítések ma már nem csak a natúr körmökről szólnak… Rózsák, és mindenféle szépségek, csipke hatású minták… Csillogás, ragyogás, szépen, finoman, elegánsan… De mégis olyan különlegesen, hogy a menyasszonynak nem kell attól tartania, hogy a násznépből valakinek szebb körme lesz, mint neki ;)

A három nap nagyon hamar telt el, még nagyon szívesen maradtam volna… És nem csak a tanfolyam miatt :) Az Ádám Tanya konyhája, a tökéletes, figyelmes kiszolgálás…

Az, hogy a lovak nyerítésére, horkantásaira ébredek… Kihagyhatatlan élmény :)

Vélemény, hozzászólás?

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA