Inverz francia

A tavasz, és az idei nyár kedvenc színei lesznek a tavalyról jól ismert, és szeretett púderszínek, valamint a rózsaarany kiegészítők.
Ha extra körmöt szeretnénk, naná, hogy ezekhez a hozzávalókhoz kell nyúlnunk :D

 

Így tettem én is, és a köröm nem várt sikert aratott :) Nagyon büszke vagyok magamra :D

Sajnos sbst nem fotóztam, hiszen ez még az egyik első kísérlet volt csak az inverz franciával (és transzferfóliával is csak a harmadik kb), de azért a minta készítése előtt-alatt lőttem pár képet!

Ahogy készült:
Porcelán alapkörmöt építettem, formára reszeltem, bufiztam. Portalanítás után Perfect Nails Bond Gellel áthúztam a körmöket, majd a Delux 23as színével “megfestettem” a körmöket.Mivel a fekete zselé alapjául matt felületre volt szükségem, ezért egy réteg fényzselét is kapott a köröm. Ez az állapot a bal alsó kiskép.
A fényzselét bufferrel lemattítottam, majd fekete színes zselével megfestettem a mintát, teljes köttetésig lámpáztam (bal felső fotó), majd transzferfólia, és újabb réteg fényzselé következett.

A modellem beszámolója szerint a transzferfólia a legmagasabb részeken pár nap alatt elkezdett kopni, így köv alkalommal fixálós fénnyel fogom bevonni a körmöket…

Vélemény, hozzászólás?

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA