Őszi divatszín – bamboo

Az őszi divatszínekről szóló bejegyzésemben (ha lemaradtál volna, katt ide) az idei ősz sárga színét sehova sem tudtam tenni… Persze nem hagyott nyugodni, így nekiálltam a neten vadászni. Minél több képet leltem, annál jobban megtetszett ez a kicsit zöldes-mustáros árnyalatú sárga… És hogy mit találtam? Lássuk:

A fotók leginkább Google, de amit megtaláltam eredetiben is:

Sárga csipkés bőrkarkötő, sárga köves bőrkarkötő, sárga táska: Miumiu

Fekete-sárga ruha a kifutón: Lutz Paris

Fonal: Barka Fonal (tőlük egyébként már vettem fonalat, nagyon finom a cucc :D)

Kerámiagyöngyös nyaklánc: Emeeme @ Etsy

Papírdoboz pillangóval: Etsy

Gyurmavirágos karkötő: Medusa @ Etsy

Ezeket a képeket elnézve kezd körvonalazódni, hogy milyen körmöt tudnék elképzelni ebből a sárgából, úgyhogy muszáj lesz kikevernem ezt az árnyalatot :D Az ajánlatom egyébként még mindig él, aki bevállal egy ilyen sárga műkörmöt, az az egyik kezét ingyen kapja :)
Ami szerintem ehhez a színhez szép lenne: egy pasztelles összeállítás, mint a kerámiagyöngyös nyaklánc, vagy egy sárga-fekete kombó némi bronzzal, esetleg egy zöld-sárga némi feketével, vagy türkizzel és pipacsszínnel, mint a sminkekben… Neked melyik tetszene jobban? Bevállalnál egy ilyen körmöt?

Róla GKK

Gáspár-Köbli Kriszta évek óta a körmök bűvöletében él. Az eleinte kedvtelésnek tekintett műkörömépítés 2004 óta hivatalosan is kitölti mindennapjait. A 2009es évben a kitartó munka meghozta gyümölcsét, itthon és nemzetközi versenyeken is büszkén állhatott a dobogóra. A versenyzés világa magával ragadta, annyira, hogy ma már zsűriként és versenyszervezőként is tevékenykedik. Oktatásain technikai és díszítő tudásából is igyekszik átadni a legtöbbet. Azért, hogy tudása hiteles, és naprakész maradjon, a saját szalonjában fogadja vendégeit, és ő maga is folyamatosan jár továbbképzésekre.

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA