SBS – Rózsaszín stiletto gyűrt technikával

Szeretem ezt a módszert, pikkpakk szuper körmöket lehet vele alkotni :) Jó színválasztás kell hozzá, némi bátorság a fóliánál, és ennyi :)

 1) Első lépésben előkészítjük a körmöket, majd felhelyezzük a sablonokat. Ehhez a körmömhöz a Perfect Nails lila sablonját választottam.

2) Platinum zselével alapréteget húzok, majd megköttetem.

3) Körömágyhosszabbító zselével kialakítom a mosolyvonal negatívját, majd lámpázom

4) A szabadszélre vékonyan felkenem az alapszínt, majd meglámpázom

5) Többféle színes zseléből márványos mintát alakítok ki, és NEM lámpázom. Az alapszín mellé egy rózsaszín opálzselét, és egy taupe színű zselét választottam

6) Egy vékony, átlátszó fóliát belenyomok a zselébe, és kialakítom a gyűrődéseket

7) Lámpázás után óvatosan lehúzom a fóliát, és örömködök egyet a mintának :) Ez a technika azért jó, mert sem a körmös, sem a vendég nem tudja előre megjósolni, hogy milyen gyűrődések fognak keletkezni, így tuti egyedi lesz majd a minta :)

8) Csillámos zselével kiegészítem a mintát

9) Átlátszó zselével beborítom a körmöt, kialakítom a c-ívet. Arra figyelni kell, hogy a gyűrődéseknél mindenhova kerüljön zselé, ne maradjanak buborékok.

10) Finom reszelővel formára reszelem a körmöket, majd a felületet még bufferrel is átdolgozom

11) Ha valaki szeretné kiegészíteni a mintát festéssel, vagy bármilyen egyéb felületi díszítéssel, csak hajrá! Nálam ez a lépés kimaradt, így a körmök portalanítása után fényzselével adtam vissza a ragyogást.

Vélemény, hozzászólás?

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA