Nyári körmök

Ha nyár, akkor már jó pár szezon óta tengerészminta :)

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én nem tudom megunni!

Gáspár-Köbli Kriszta tengerészes körömAz állandó elemei a tengerész stílusnak a piros, kék és fehér színek, minták közül pedig a horgony, kötél és a kék-fehér csíkok a legnépszerűbbek.

Szeretem variálni az ujjak díszítéseit, sokszor már a színek sorrendje sem ugyanaz.

Ennél a körömnél az alapszín egy élénk narancsos piros, ehhez kiegészítőként egy-egy körömre barnás arany került. A két gyűrűsujj pedig maga a tenger ;D

A fehér alapkörömre először a kék csíkokat festettem meg, utána a horgonyt és a kötelet, végül vékonyan, feketével kontúroztam. Ha valaki szemfüles, még a szignómat is megtalálja a körmökön. Végre nem felejtettem el!

Milyen minták passzolnak még a tengerészes körmökhöz? Csak egy pár ötlet a sok közül: kormánykerék, hullámminta, lánc, csillagok, iránytű, távcső, vitorla, evezők… Kb végtelen a sor!

Te milyen mintákat festesz nyáron?

 

Róla GKK

Gáspár-Köbli Kriszta évek óta a körmök bűvöletében él. Az eleinte kedvtelésnek tekintett műkörömépítés 2004 óta hivatalosan is kitölti mindennapjait. A 2009es évben a kitartó munka meghozta gyümölcsét, itthon és nemzetközi versenyeken is büszkén állhatott a dobogóra. A versenyzés világa magával ragadta, annyira, hogy ma már zsűriként és versenyszervezőként is tevékenykedik. Oktatásain technikai és díszítő tudásából is igyekszik átadni a legtöbbet. Azért, hogy tudása hiteles, és naprakész maradjon, a saját szalonjában fogadja vendégeit, és ő maga is folyamatosan jár továbbképzésekre.

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA