5+1 ötlet, mit kezdj az Év Színével a körömszalonban

Idén a korall lett az Év Színe! Jeeeee!

De miért jó ez nekünk, körmösöknek? Egyészt jó, mert a vendégeket vezeti, irányt mutat. Másrészt jó, mert ha olyan a szín, akkor egy csomó rég nem használt zselénket, lakkzselénket újra elővehetjük, és ki tudjuk ajánlani a vendégeknek.

1.) Teli szín

Legyen szó akár egy gyors lakkzseléről, vagy rövidebb-hosszabb műkörmökről, használd a korallszínt teljes körmön!
Ha aggódsz, hogy így február elején túl nyárias lesz az öszzhatás, figyelj a kiegészítőkre! Használd nude-dal, bézses, szürkés árnyalatokkal!

2.) Francia végnek

Akár felületi festéssel, akár beépítve, ha francia körmöt készítesz, mindig lágyabb lesz az összhatás, mint a teljes színnél.

 

3.) Felületi díszítésnek

Szerezz be korallszínű nyomdalakkot, vedd elő a színes porciporaidat, keverj ki egy adag Plastiline zselét, vásárolj korallszínű strasszköveket, és álmodj csodákat a vendégeid körmére!

 

4.) Gyűjtsd össze az összes korallszíned egy kupacba!

Ha rendszeresítesz egy kis kosarat, vagy külön polcrészt az aktuális divatszínnek, megkönnyíted a saját dolgodat, rögtön tudod, hova kell majd nyúlnod, ha korallszínre van szükséged

5.) Fesd ki a színeket!

Akár az előző pont kiegészítése is lehetne ez :) Ha nem egyszerre állsz neki kifesteni a sokszáz színedet, akkor nem olyan nagy meló ám. Egy-egy üres időpont alatt szépen lehet haladni vele, és amikor a vendég tanácstalan, simán az orra alá tudod dugni a színmintát. Az sem hátrány, hogy így rögtön ki tudjátok próbálni, illik-e az adott szín a bőréhez, nem kell feleslegesen felkenned a színeket a körmére

 

+1) Használd dekorációként!

Időről időre szükségünk van új töröközőkre, dekorációkra, kiegészítőkre a szalonban. Az Év színe egy jó kis iránymutatás lehet ehhez. Ha a szalonod nem túl karakteres, akkor a színes textilekkel, kiegészítőkkel felfrissítheted!
Nagyon kellemes hatást ad pl egy élénk korallszínű törölköző a mosdónál, vagy egy korallszínű ülőpárna a vendég székén.
Ha véget ért az év, a dekorokat nem kell kidobni :) Tedd el őket egy dobozba, pár év múlva újra fogod tudni használni! Pl 2013ban a mandarinszín volt a menő, az akkori narancssárga kiegészítőket simán ki tudod tenni idén is, de ismételte már magát a lila, és a zöld is!

 

Ha részletesebb infókra vagy kíváncsi az Év színéről, látogass el a Perfect Nails oldalára, és olvasd el az írásomat!

 

Jó körmözést!

Róla GKK

Gáspár-Köbli Kriszta évek óta a körmök bűvöletében él. Az eleinte kedvtelésnek tekintett műkörömépítés 2004 óta hivatalosan is kitölti mindennapjait. A 2009es évben a kitartó munka meghozta gyümölcsét, itthon és nemzetközi versenyeken is büszkén állhatott a dobogóra. A versenyzés világa magával ragadta, annyira, hogy ma már zsűriként és versenyszervezőként is tevékenykedik. Oktatásain technikai és díszítő tudásából is igyekszik átadni a legtöbbet. Azért, hogy tudása hiteles, és naprakész maradjon, a saját szalonjában fogadja vendégeit, és ő maga is folyamatosan jár továbbképzésekre.

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA