GKK és a Perfect Nails

Nem kell ahhoz szemfülesnek lenni, elég figyelemmel követnünk a körmösvilág eseményeit ahhoz, hogy feltűnjön, hogy a nevem egyre többször szerepel a Perfect Nails rendezvényeivel kapcsolatban. Mivel bekerültem a cég új  katalógusába, többekben felmerült a kérdés, hogy akkor én most megint egy forgalmazóhoz tartozom?
A válasz igen is, meg nem is :)

A Perfect Nails megújulása tavaly kezdődött, átalakult kicsit a cég, és olyan fejlesztéseket kezdtek el, amiért sok-sok körmös hálás lehet!  Friss, a vadiúj divatnak megfelelő kollekciókat alakítottak ki, az új anyagok fantasztikusak, mind küllemre, mind minőségre is, érdemes átböngészni a megújult Perfect Nails termékpalettát! Idén év elejére megnyerték maguknak Darabos Évit és (Kolat) Her Erikát is, az oktatói csapatuk pedig egyre több neves körmössel bővül azóta is, így nem csak az új anyagokkal élvezkedhetnek a körmösök, hanem szuper oktatóktól tanulhatnak az új oktatásokon, továbbképzéseken.

Az újításokkal egy időben elindultak az online képfeltöltős  versenyek,  és az első élő verseny  is lezajlott. A versenyek révén kerültem a céggel közelebbi kapcsolatba, segítettem a versenykiírásban, az élő verseny levezénylésében, közös sbs videót forgattunk, és az új színek kiválasztásában is részt vettem. Ahogy egyre több verseny indult útjára, a “kapcsolatunk” is szorosabbá vált :) Ezután a háttérből fogom segíteni a Perfect Nails csapatát, de persze láthattok azért a bemutatókon is.
Tanfolyamügyben: a területi képviselők segítségével megszervezetteken kívül megmaradnak a márkafüggetlen képzéseim is, így sokkal több lehetősége lesz annak, aki el szeretne jutni egy fejtágításomra :)

Vélemény, hozzászólás?

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA