Nailstar verseny

Frissített bejegyzés :)

A Perfect Nails szervezésében indult útjára ez a netes verseny, melyre felkértek zsűrizni. Ahogy közeleg a határidő, egyre több szép munka kerül fel az oldalra, és egyre nagyobb kíváncsisággal lesem az alkotásokat. Nagy kár, hogy itt is van, aki próbál ügyeskedni, és klikkelőversenynek tekinti a dolgot :( (klikkelőverseny= nem emberi szavazatokkal elért pontszámnövekedés)

Az ilyen típusú versenyzéssel az a baj, hogy a trükköző saját magával hiteti el, hogy jó, és közben nem érzi, mennyire visszás a helyzet…

Tarthatnék itt erkölcsi téren népnevelést, de hagyom, mert csak felhúzom magam rajta… Inkább nézzük meg azokat a munkákat, melyek belopták a szívembe magukat. A képekre klikkelve a pályamunka adatlapja új ablakban nyílik meg, így lehetőséged van a szavazásra is.

A képeket a még nagyobb balhé elkerülése érdekében a PerfectNails vezetősége kérésére eltüntettem. Zsűritagságomat szerettem volna visszamondani, de a szervező cég nem élt ezzel a lehetőséggel.

Jó csámcsogást.

És mivel nem csak erköcstelen, más szemében a szálkát, a sajátban a gerendát sem meglátó  bosszúálló köcsög vagyok, nem gondolom, hogy a viselkedésemet számonkérők közül bárkivel bármely közösségi oldalon a jövőben jópofiznom kéne.

Világbéka.

Ha tetszenek a kihívások, és úgy gondolod,
te is legalább ilyen körmöket és ékszereket tudsz készíteni,
ne hagyd ki ezt a versenyt!

Versenykiírás, képek feltöltése

11 Replies to “Nailstar verseny”

 1. Szia!

  Felettébb érdekesnek tartom, hogy a VERSENY LEZÁRULTA ELŐTT kiraksz olyan munkákat, amik Neked, mint zsűritagnak tetszenek, ezzel befolyásolva a szavazókat.

  Gondolom napi-kétnapi frissítést is tervezel a poszthoz, így próbálva megelőzni azt, hogy az általad kitett képek előbnyhöz jussanak. (pszichológia az egész, ugyanis amit többet lástsz, az jobban rögzül.)

  Úgy gondolom, hogy hatalmas, jogosulatlan előnyhöz juttattad azokat, akiknek kiraktad a munkáit azokkal szemben, akiét meg nem, illetve azokkal szemben, akik még FEL SEM TÖLTÖTTÉK.

  Az, hogy a képek publikálására nem kértél engedélyt a készítőktől, illetve azok legjobb esetben is a perfectnails tulajdonát képezik, már egy egész más kérdés, amit most nem is akarok feszegetni.

 2. Érdekes, hogy eltűnt a kommentem… beleteláltam?

 3. hopp mégsem… bocsi…
  azért egy mentést készítettem az oldalról… áldott paranoia :)

 4. Németh Lászlóné says:

  Kedves Krisztina!

  Azt gondolom, ha már az a megtiszteltetés érte,hogy felkérték zsűri tagnak, nem kellene manipulálni a közönséget azokkal a képekkel, amik Önnek tetszenek. Ez szerintem etikátlan, az erkölcsi népnevelést ne feledje, mindig magunkon kell kezdeni.

  Üdv.Ildikó

 5. jön erre moderátor?

 6. Kedves Ildikó!

  Elhiszem, ha más szerint a gerenda a saját szemben horrorisztikus esete forog fenn, éppen ezért megkerestem a PerfectNails egyik vezetőjét, döntse el a képek sorsát. Addig maradnak itt, és akit tudnak, biztos befolyásolnak. Ön legyen olyan jó, és ne hagyja magát.

  Kellemes estét, további minden jót: GKK

 7. Jön, de sajnos nem tud egész nap a gép előtt ülni, csak este van erre ideje.

  A hozzászólásokat a rengeteg spam miatt manuálisan engedélyezem, így fordulhat elő, hogy a “g” illetve “ide kellene írni valamit” jellegű kommentek nem fognak megjelenni.

 8. Kedves Érdekes!

  A képek sorsáról a PerfectNails egyik vezetője fog dönteni, addig maradnak, és jól befolyásolnak. De remélem legalább addig is látszódni fog az elvárt színvonal.

 9. Hopp, nem tűnt el, csak még mindig nem tudok folyton a gép előtt ülni.

 10. Hopp, nincs bocsánat.
  Remélem az oldal mentését jól közzéteszi mindenhol, ezáltal reklámozva engem, a honlapom, és a nekem tetsző munkákat is :)

 11. Kriszta!
  Szerintem ne foglalkozz az idiótákkal, sajnos a hülyék mostanában osztódással szaporodnak :) A kerités meg alacsony, az irígység meg nagy :D

Vélemény, hozzászólás?

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA