Fejedre nőtt vendégek? 6 biztos jel!

6 jel, ami arra utal, hogy a fejedre nőtt a vendég

 

1) Már többedszer variál az időpontjával, mondván: Te úgyis megoldod!

2) Egyre többször késik, amikor szóvá teszed, csak legyint: A múltkor is olyan gyorsan készen lettünk, belefér, nem?

3) Értesítés nélkül nem jön el az időpontjára, majd bekönyörgi magát sosben, és meg sem kérdezi, hogy tartozik-e valamivel az előző miatt.

4) Nem tartja be a bejelentkezési szabályokat. Hiába tudja, hogy telefonon tud bejelentkezni, azért bepróbálkozik néhány üzenettel facebookon vagy viberen.

5) Nem tartja tiszteletben a munkaidődet. Egy-egy alkalommal mindenkinek belefér, hogy munkaidőn túl vállaljon el valakit, de ha a vendéged rendszeresen visszaél ezzel, szólaljon meg a vészcsengő!

6) Nem tartja tiszteletben  a magánéletedet. Karácsonykor csörgő telefon, szombat éjszakai sms, hajnali segélykérések… Neked is ismerős?

 

Ha legalább 3 jel nálad is megvan egy-egy vendégnél, ideje elgondolkodni azon, hogy felállítsd a saját szabályaidat!

Róla GKK

Gáspár-Köbli Kriszta évek óta a körmök bűvöletében él. Az eleinte kedvtelésnek tekintett műkörömépítés 2004 óta hivatalosan is kitölti mindennapjait. A 2009es évben a kitartó munka meghozta gyümölcsét, itthon és nemzetközi versenyeken is büszkén állhatott a dobogóra. A versenyzés világa magával ragadta, annyira, hogy ma már zsűriként és versenyszervezőként is tevékenykedik. Oktatásain technikai és díszítő tudásából is igyekszik átadni a legtöbbet. Azért, hogy tudása hiteles, és naprakész maradjon, a saját szalonjában fogadja vendégeit, és ő maga is folyamatosan jár továbbképzésekre.

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA