A leghülyébb nevű körömlakk

Valamelyik nap találtam egy cikket olyan körömlakkokról, amiknek a neve valami nagyon negatív dolgot jelent. Jót mulattam rajta, de aztán szöget ütött a fejembe: vajon itthon is találnék ilyeneket?

Nos, a válasz igen! Bár inkább az amerikai lakkoknak van furcsa neve, így nem meglepő, de  Orly lakk a befutó. Mindamellett, hogy baromi idióta a nevük, a színeik… Nos, imádnivaló egytől egyig! És aki ismeri az Orly lakkokat, azoknak nem kell elmondanom, hogy bár drágábbak, mint az ócsó aluljárós körömlakkok, de 18mles az üvegük (aha, átlagosan másfélszer akkora, mint a többi), baromi tartósak a lakkjaik, és hihetetlen színválaszték van belőlük. Ezért van az, hogy aki betéved hozzám a szalonba, meglepődik, hogy mennyi Orly lakkom van. Igen, nem kell meglepődni, szoktam lakkozni is :D Sőőőt, ahogy bejöttek a lakkzserlék, és a vendégeim rászoktak a porci alapköröm+szín kombóra, kiderült, hogy körömlakkból  még mindig sokkal nagyobb a színválaszték, ráadásul az alapkörmön simán bírják a 2-3 hetet is… Persze igénybevételtől függően. Anyának pl sosem raknék körömlakkot a porcira, tuti másnap már valami baja lenne :D

gkk-nails.com – a A tartalom átvétele nem megengedett – gkk-nails.com

De visszatérve az idióta nevekre:  Szerintetek mi fontos egy körömlakknál? Pl a neve befolyásol titeket a választásban? Vagy csak a színe, a mennyisége, minősége, az ára a mérvadó?

Bevallom, én vettem már meg azért körömlakkot, mert tetszett a neve :) Ugyan felkenve kicsit csalódás volt, de mit számít ez, megvettem :) És szerencsére van olyan vendégem, akinek pedig nagyon tetszik, így boldogan kenegetem a körmére!

De akkor már tényleg jöjjön a leghülyébb nevű lakk :)

 

orly körömlakkPiritsd meg a párocskát!
Tök bizarrr :D

Róla GKK

Gáspár-Köbli Kriszta évek óta a körmök bűvöletében él. Az eleinte kedvtelésnek tekintett műkörömépítés 2004 óta hivatalosan is kitölti mindennapjait. A 2009es évben a kitartó munka meghozta gyümölcsét, itthon és nemzetközi versenyeken is büszkén állhatott a dobogóra. A versenyzés világa magával ragadta, annyira, hogy ma már zsűriként és versenyszervezőként is tevékenykedik. Oktatásain technikai és díszítő tudásából is igyekszik átadni a legtöbbet. Azért, hogy tudása hiteles, és naprakész maradjon, a saját szalonjában fogadja vendégeit, és ő maga is folyamatosan jár továbbképzésekre.

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA