2018 – új év, új tartalmak

Bevallom nehéz volt az anyaságot és a munkát összeegyeztetni az elején. Amikor a munkába fektettem több energiát, akkor lelkifurdalásom volt, hogy nem vagyok eleget a gyerekemmel, nem foglalkozom vele úgy, amennyit szeretnék. Ha a gyereket helyeztem előtérbe, akkor a munkával csúsztam el. Nem tudtam tartani a határidőket, többször elkövettem azt a hibát, hogy ugyanarra az időpontra több vendéget írtam be… Persze olyankor kárpótlásként egyikük körme ingyen készült el, és ráadásul hétvégén… A házimunkát még nem is említettem… Huhh..
Nem volt jó ez így sehogysem. Úgyhogy húztam egy vonalat, és tavaly év végére úgy tűnik, kialakult végre egy egészséges balansz. Bár bejárónőre azért még szükségem lenne :D

Amit idénre tervezek, ahhoz jó adag meló kell :) De remélem majd a tőletek kapott visszajelzések segítenek majd.
Mivel folyamatosan használjátok, és idézitek a cikkeimet, szeretnék a továbbiakban is írni ilyeneket. Szeretnék videókat csinálni nektek, olyan témákról, amik hasznosak lehetnek, és olyanokról is, amik ízelítőt adnak a tanfolyamaimból, hogy bátran jelentkezzetek a képzéseimre :)

Boldog Új Évet mindenkinek!

Róla GKK

Gáspár-Köbli Kriszta évek óta a körmök bűvöletében él. Az eleinte kedvtelésnek tekintett műkörömépítés 2004 óta hivatalosan is kitölti mindennapjait. A 2009es évben a kitartó munka meghozta gyümölcsét, itthon és nemzetközi versenyeken is büszkén állhatott a dobogóra. A versenyzés világa magával ragadta, annyira, hogy ma már zsűriként és versenyszervezőként is tevékenykedik. Oktatásain technikai és díszítő tudásából is igyekszik átadni a legtöbbet. Azért, hogy tudása hiteles, és naprakész maradjon, a saját szalonjában fogadja vendégeit, és ő maga is folyamatosan jár továbbképzésekre.

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA