Műköröm a kedvenceknek

Pár éve fedeztem fel ezt a terméket, és először nem igazán tudtam hova tenni. Mer végülis, igen, hasznos, ha a kicsi állat nem vakarja szét saját magát, meg a vadonásúj kanapét… Nade naaaaaaaaaaaaa!

Igazából nem is műköröm ez, hanem egy színes kis műanyag kupak, különböző méretekben, amit rá lehet húzni a cica- vagy kutyakarmokra.
Kutyáknál szerintem nem érdemes ezzel bajlódni, hiszen napi fél óra betonon futtatás gyönyörűen karban tartja azokat a karmokat, lakásban tartott cicáknál viszont jó megoldás lehet. Ha a gazdi nem alkalmas arra, hogy rendszeresen manikűrözze a cicakarmokat, vagy nincs lehetőség hetente-kéthetente kozmetikushoz vinni, esetleg a ceca nem tűri jól ezt a procedúrát, akkor ez jó megoldás lehet!

Az apropó, hogy szóba hoztam a terméket, az az, hogy most már ragasztót is árulnak hozzá, így a kisállat nem tud olyan könnyen megszabadulni ettől a védőfelszereléstől!
A forgalmazó szerint 4-6 hétig marad fenn, és ahogy a cica körme leválik, akkor jön ez is le, szóval a 4-6 hét ellenére folyamatos figyelmet igényel, pont, mint egy műköröm :) Ha egy darab lepottyant, akkor lehet pótolni.

Szerintem nagyon cuki, és nem gondolom, hogy ez bármelyik kisállatot zavarná, és a gazdinak is nyújt némi szórakozást :) Egy ilyenre simán el tudnék képzelni pár strasszkövet, és ha a gazdi körmével azonos színű kerül a cicák vagy kutyák lábára, akkor még divatozhatnak is együtt :)

Az alábbi színek léteznek, nekem a fekete és a korallszínű tetszik nagyon, kár, hogy nincsen lilában, meg metálszínekben :D

Ha valaki szeretne ilyet, nem luxus kategória, egy csomag műköröm a hozzávaló ragasztóval alig 7 dollár, megvehető itt

 

Szerinted megér egy próbát? A képen lévő cica szerint igen :)

 

Róla GKK

Gáspár-Köbli Kriszta évek óta a körmök bűvöletében él. Az eleinte kedvtelésnek tekintett műkörömépítés 2004 óta hivatalosan is kitölti mindennapjait. A 2009es évben a kitartó munka meghozta gyümölcsét, itthon és nemzetközi versenyeken is büszkén állhatott a dobogóra. A versenyzés világa magával ragadta, annyira, hogy ma már zsűriként és versenyszervezőként is tevékenykedik. Oktatásain technikai és díszítő tudásából is igyekszik átadni a legtöbbet. Azért, hogy tudása hiteles, és naprakész maradjon, a saját szalonjában fogadja vendégeit, és ő maga is folyamatosan jár továbbképzésekre.

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA