Gáspár-Köbli Kriszta vagyok, veterán körmös. Több, mint 20 éve élek a körmök bűvöletében, 2004 óta dolgozom teljes munkaidőben körmösként.

2008ban kezdtem versenyezni, 2009ben pedig már itthoni  és nemzetközi versenyeken is büszkén állhattam a dobogóra. Mára a másik oldalon veszek részt a versenyzésben, rendszeresen zsűrizek és versenyszervezőként is tevékenykedem.

Pár éve szoros együttműködésben állok a Perfect Nails Kft-vel, termékfejlesztésben és marketinganyagok készítésében veszek részt. Azt mondhatom, ez az igazi álommeló :) Hiszen azokat az anyagokat fejlesztem, amit később a szalonmunka során én is használni fogok! Az egyetlen hátránya, hogy nem a jelenben élek… Ugyanis a termékek megjelenését sokszor fél éves tesztelés előzi meg, így pl már tavasszal azon dolgozok, ami ősszel, karácsonykor fog megjelenni a cég palettáján. Valljuk be, elég nehéz a 35fokos nyári melegben karácsonyi körmöket gyártani :D

Oktatásaimon technikai és díszítő tudásomból is a legtöbbet igyekszem átadni. Hogy tudásom hiteles, és naprakész legyen, a szalonmunkával sem hagytam fel. Saját üzletemet, a Lila Macska műkörömszalont 2011 tavaszán nyitottam meg Budapesten, és 2016 év végén költöztettem le Sülysápra.

Inkább díszítős körmösnek vallom magam, de mivel a legszebben kidolgozott díszítés is csak a jól megépített körmökön mutatós, ezért azt vallom, hogy a helyes technika előrébb való, mint bármilyen minta. Mára a lakkzselé visszaszorította az épített körmöket az én szalonmunkámban is, de a rövid, “egyszerű” körmöknél is vannak újabb és újabb kihívást jelentő technikák, ott is lehet fejlődni!

Ha szakmai kérdésben szeretnél segítséget kérni, írj facebookon!

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Elég csak nagyjából a helyére tenni a képrészleteket, aztán katt a hozzászólok gombra!WordPress CAPTCHA